Ακρίτα για υπόθεση Τοπαλούδη: Όταν κάποιος βιάζει, βασανίζει, δολοφονεί και σού υψώνει και μεσοδάχτυλο (…) φταις κι εσύ που τον ανέχτηκες

08:32 - 20/01/2020

Για την προκλητική συμπεριφορά ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια γράφει η Έλενα Ακρίτα στα «Νέα Σαββατοκύριακο».  Στο άρθρο με τίτλο «Υψωμένο μεσοδάχτυλο» αναφέρει: Με αυτό τον τρόπο ‘χαιρέτησε’ το συγκεντρωμένο πλήθος ο ένας από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό και τον φόνο της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακρίτα για υπόθεση Τοπαλούδη: Όταν κάποιος βιάζει, βασανίζει, δολοφονεί και σού υψώνει και μεσοδάχτυλο (…) φταις κι εσύ που τον ανέχτηκες

Για την προκλητική συμπεριφορά ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια γράφει η Έλενα Ακρίτα στα «Νέα Σαββατοκύριακο». Στο άρθρο με τίτλο «Υψωμένο μεσοδάχτυλο» αναφέρει: Με αυτό τον τρόπο ‘χαιρέτησε’ το συγκεντρωμένο πλήθος ο ένας από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό και τον φόνο της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. […] The post Ακρίτα για υπόθεση Τοπαλούδη: Όταν κάποιος βιάζει, βασανίζει, δολοφονεί και σού υψώνει και μεσοδάχτυλο (…) φταις κι εσύ που τον ανέχτηκες appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ακρίτα για υπόθεση Τοπαλούδη: Όταν κάποιος βιάζει, βασανίζει, δολοφονεί και σού υψώνει και μεσοδάχτυλο … φταις κι εσύ που τον ανέχτηκες

Για την προκλητική συμπεριφορά ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια γράφει η Έλενα Ακρίτα. Στο άρθρο με τίτλο «Υψωμένο μεσοδάχτυλο» αναφέρει: Με αυτό τον τρόπο ‘χαιρέτησε’ το συγκεντρωμένο πλήθος ο ένας από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό και τον φόνο της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Γνωστή και μη […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή