Έβελυν – GNTM: «Σε ηλικία 13 ετών 20 άτομα να με χτυπάνε και να με τραβάνε βίντεο»

16:50 - 11/10/2022

Η Έβελυν, το τρανς μοντέλο που είδαμε να συμμετέχει φέτος στο GNTM και να έχει ένα To άρθρο Έβελυν – GNTM: «Σε ηλικία 13 ετών 20 άτομα να με χτυπάνε και να με τραβάνε βίντεο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM - Έβελιν: «Θυμάμαι 20 άτομα να με χτυπάνε» είπε το τρανς μοντέλο

«Δε μετανιώνω για το ξέσπασμά μου» τόνισε για την ανίδρασή της όταν έφυγε  από το ριάλιτι μοντέλων - Δειτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Έβελιν Κλεάνθους: «Θυμάμαι 20 άτομα να με χτυπάνε και να τραβάνε βίντεο»

Γροθιά στο στομάχι η εξομολόγησή της

Διαβάστε το στο

GNTM: Συγκλονίζει το τρανς μοντέλο -" Θυμάμαι στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και να με τραβάνε βίντεο"

"Δε μετανιώνω για το ξέσπασμά μου. Έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι επιθυμώ -κυρίως ό,τι έχει να κάνει με τα όνειρά μου- να το κατακτώ", είπε η Έβελυν για το GNTM

Διαβάστε το στο thetoc.gr

GNTM – Έβελιν: «Θυμάμαι στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και να τραβάνε βίντεο» λέει το τρανς μοντέλο

Πριν από μερικές ημέρες προβλήθηκε το επεισόδιο που καθόρισε την τελική εικοσάδα των γυναικών που διεκδικούν τον τίτλο του φετινού GNTM. Η παρουσία της Έβελιν ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν στις οντισιόν. Ωστόσο, το τρανς μοντέλο δεν κατάφερε να μπει στη βίλα του ριάλιτι μοντέλων και ξέσπασε σε κλάματα, όταν οι κριτές της ανακοίνωσαν την απόφασή τους. Η Έβελιν, […] The post GNTM – Έβελιν: «Θυμάμαι στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και να τραβάνε βίντεο» λέει το τρανς μοντέλο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της