Στα δικαστήρια ο Αλέξης Γεωργούλης - Διεκδικεί 120.000 ευρώ

09:09 - 20/01/2020

Σε δικαστικές περιπέτειες βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης. Τι έχει συμβεί; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής ο Ευρωβουλευτής του...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στα δικαστήρια ο Αλέξης Γεωργούλης - Διεκδικεί 120.000 ευρώ

Σε δικαστικές περιπέτειες βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης. Τι έχει συμβεί;...

Διαβάστε το στο Zougla

Από ποιον και γιατί ζητά ο Αλέξης Γεωργούλης 120.000 ευρώ

Σε μια δικαστική περιπέτεια έχει «μπλέξει» o γνωστός ηθοποιός και νυν ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», μπήκε στο στόχαστρο ενός πρώην συνεργάτη του και ενός τραπεζικού υπαλλήλου, οι οποίοι, με διάφορα τεχνάσματα, κατάφεραν να «στριμώξουν» οικονομικά τον ίδιο και ένα φιλικό του πρόσωπο. Όταν διαπίστωσε την […] The post Από ποιον και γιατί ζητά ο Αλέξης Γεωργούλης 120.000 ευρώ appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στα δικαστήρια ο Αλέξης Γεωργούλης

Διεκδικεί 120.000 ευρώ

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Στα δικαστήρια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Διεκδικεί 120.000 ευρώ

Σε δικαστικές περιπέτειες βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης. Τι έχει συμβεί;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Στα δικαστήρια ο Αλέξης Γεωργούλης

Το ποσό που διεκδικεί

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»