O Όρμπαν μπήκε στο twitter και ψάχνει τον Τραμπ: «Πού είναι ο καλός μου φίλος;»

18:50 - 11/10/2022

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, έκανε την «παρθενική» του εμφάνιση στο twitter και την Τρίτη άρχισε να ρωτά πού βρίσκεται ο καλός του φίλος, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ,…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουγγαρία: Ο Όρμπαν έκανε λογαριασμό στο Twitter και ψάχνει τον Τραμπ – «Πού είναι ο φίλος μου»

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν έφτιαξε λογαριασμό στο Twitter και ρώτησε σήμερα για τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει αποκλειστεί από αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έπειτα από την επίθεση στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021. «Μετά την πρώτη μου μέρα στο Twitter, μια ερώτηση μου πέρασε από το μυαλό. Πού είναι ... Περισσότερα To άρθρο Ουγγαρία: Ο Όρμπαν έκανε λογαριασμό στο Twitter και ψάχνει τον Τραμπ – «Πού είναι ο φίλος μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Όρμπαν στο Twitter: «Πού είναι ο καλός μου φίλος Τραμπ;»

Σε αναζήτηση του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν...άρτι αφιχθείς στο Twitter, ρώτησε για τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, ο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει