Σπανούλης: «Έπρεπε να κάνω στην άκρη για το καλό του Ολυμπιακού»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπανούλης: «Έκανα στην άκρη για το καλό του Ολυμπιακού, το μέλλον θα δείξει για τη σχέση με τον Ομπράντοβιτς»
Ο Βασίλης Σπανούλης αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τονίζοντας ότι «διαφημίζει την Ελλάδα μας»
Διαβάστε το στο Βασίλης Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου – Έπρεπε να κάνω στην άκρη για το καλό της ομάδας»
Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης, όπου αναφέρθηκε για το νέο του ξεκίνημα στη προπονητική, στο πέρασμα του στον Ολυμπιακό αλλά και πως…σκότωσε τον παίκτη μέσα του. Στη συνέντευξη ”ποταμό” που παραχώρησε στη Cosmote TV, ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στη επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος στην επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακό με το ... Περισσότερα
To άρθρο Βασίλης Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου – Έπρεπε να κάνω στην άκρη για το καλό της ομάδας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σπανούλης: «Έκανα στην άκρη για το καλό του Ολυμπιακού, ήταν εύκολο να «σκοτώσω» τον παίκτη μέσα μου» (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε εφ’ όλης της ύλης, για το νέο του ξεκίνημα στην προπονητική, αναφέρθηκε σε παλαιότερους προπονητές του, στο στυλ του ως προπονητής και την οικογένειά του.
Διαβάστε το στο