Κυριάκος Βελόπουλος: Εγώ θα πρότεινα χημικό ευνουχισμό ή θανατική ποινή σε τέτοιους εγκληματίες
09:44 - 12/10/2022
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την υπόθεση στον Κολωνό, τόνισε πως θα πρότεινε σε τέτοιους εγκληματίες, χημικό ευνουχισμό ή θανατική ποινή.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την υπόθεση στον Κολωνό, τόνισε πως θα πρότεινε σε τέτοιους εγκληματίες, χημικό ευνουχισμό ή θανατική ποινή. Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε: «Εμείς προτείναμε χημικό ευνουχισμό. Είναι ένα φάρμακο, μια ένεση που τους κάνουν για να μειώνουν τη λίμπιντό τους. Αν εγώ ήμουν νομοθέτης θα είχα επιβάλει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βελόπουλος: Εγώ θα πρότεινα χημικό ευνουχισμό ή θανατική ποινή (VIDEO)
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε για την υπόθεση στον Κολωνό Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την υπόθεση στον Κολωνό, τόνισε πως θα πρότεινε σε τέτοιους εγκληματίες, χημικό ευνουχισμό ή θανατική ποινή. Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε: «Εμείς προτείναμε χημικό ευνουχισμό. Είναι ένα φάρμακο, μια ένεση που τους κάνουν για να […]
The post Βελόπουλος: Εγώ θα πρότεινα χημικό ευνουχισμό ή θανατική ποινή (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΚυρ. Βελόπουλος: Θανατική ποινή ή χημικό ευνουχισμό στους παιδοβιαστές
«Πριν 1,5 χρόνο είπαμε στον κ. Τσιάρα και στον πρωθυπουργό, ο βιαστής και ο παιδοβιαστής να μην ξαναβγεί ποτέ»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr