Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα, τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό

15:50 - 12/10/2022

Τη Δευτέρα είναι τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκτιμάται ότι θα μεταβιβαστούν στον Γιώργο Προκοπίου μέχρι τέλος του χρόνου και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, το αργότερο μέχρι το Μάρτιο θα μεταβιβαστούν στον Πάνο Ξενοκώστα και την ΟΝΕΧ. Αυτά γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε γεύμα εργασίας χθες, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, […] Το άρθρο Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα, τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα (17.10.2022) είναι τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό.Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα (17.10.2022) είναι τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό.Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε επίσης ότι τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκτιμάται ότι θα μεταβιβαστούν στον Γιώργο Προκοπίου μέχρι τέλος του χρόνου και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, το αργότερο μέχρι το Μάρτιο θα μεταβιβαστούν στον Πάνο Ξενοκώστα και την ΟΝΕΧ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό – Καταφέραμε ρεκόρ επενδύσεων όλων των εποχών

Τη Δευτέρα είναι τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εκτιμάται ότι θα μεταβιβαστούν στον Γιώργο Προκοπίου μέχρι τέλος του χρόνου και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ενώ μέχρι το Μάρτιο θα μεταβιβαστούν στον Πάνο Ξενοκώστα και την ΟΝΕΧ. O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε γεύμα εργασίας χθες, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, αναφερόμενος Το άρθρο Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό – Καταφέραμε ρεκόρ επενδύσεων όλων των εποχών εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό

Τη Δευτέρα θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκτιμάται ότι θα μεταβιβαστούν στον Γιώργο Προκοπίου μέχρι τέλος του χρόνου και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, το αργότερο μέχρι…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τη Δευτέρα τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό

«Το έργο προηγείται του χρονοδιαγράμματος, έχουν πουληθεί όλα τα ακίνητα της πρώτης φάσης και δεν έχει καθόλου εκκρεμότητες» δήλωσε ο Α. Γεωργιάδης.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη