Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Πήρα τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά για να μάθω αν είμαι φέτος στο GNTM»
16:44 - 13/10/2022
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ένα χρόνο μετά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως κριτής του GNTM μίλησε για
To άρθρο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Πήρα τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά για να μάθω αν είμαι φέτος στο GNTM» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: Πήρα τηλέφωνο την Καγιά για να μάθω εάν θα είμαι στο GNTM φέτος
Το μοντέλο μίλησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και το τροχαίο δυστύχημα της Κυβέλης Χατζηευστρατίου
Διαβάστε το στο Παπαβλασοπούλου: Πήρε την Καγιά για να μάθει αν θα είναι στο GNTM
Super Κατερίνα: Στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: Πήρα τηλέφωνο την Καγιά για να μάθω αν θα είμαι στο νέο GNTM [βίντεο]
Τα πρώτα λόγια της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για τους νέους κριτές του GNTM και η επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠαπαβλασοπούλου: Πήρε την Καγιά για να μάθει αν θα είναι στο GNTM
Super Κατερίνα: Στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΠαπαβλασοπούλου: Πήρε την Καγιά για να μάθει αν θα είναι στο GNTM
Super Κατερίνα: Στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα…
Διαβάστε το στο onsports.grΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: "Πήρα τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά για να μάθω αν είμαι φέτος στο GNTM"
"Δεν έχω δει ακόμα GNTM, θα κάνω ένα catch up στο μέλλον"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr