Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η τελευταία επιθυμία του- Γιατί βγαίνουν σε δημοπρασία τα μετάλλιά του
09:30 - 14/10/2022
Γροθιά στο στομάχι, συγκινητική και δείγμα της δύναμης ψυχής του Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο και αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Νικολαΐδη είναι η τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία του επιδημία να δημοπρατηθούν τα δύο Ολυμπιακά μετάλλια
Σε δημοπρασία τα δύο ασημένια Ολυμπιακά μετάλλια που κατέκτησε ο…
Διαβάστε το στο onsports.grΒΙΝΤΕΟ - Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκλονιστική τηλεοπτική συνέντευξή του, ενώ γνώριζε ότι πάλευε με το θάνατο
ΒΙΝΤΕΟ - Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκλονιστική τηλεοπτική συνέντευξή του, ενώ γνώριζε ότι πάλευε με το θάνατο
14/10/2022
Τον προηγούμενο Μάιο ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε δώσει μια πολύ ανθρώπινη συνέντευξη στην ΕΡΤ3 μαζί με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη κι ενώ έδινε μάχη με τη σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία είχε προσβληθεί
«Είχα την τύχη να με αγαπήσει η πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου, το δώρο μου από το Θεό, όπως είναι και το όνομα της, και να αποκτήσουμε μια πανέμορφη οικογένεια.
Έτσι και σε αυτή την ατυχία που με βρήκε, είπα ευχαριστώ, που αν αυτό ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, δεν βρήκε εκείνη ή τα παιδιά μου. Εγώ έπρεπε να το ανέβω
Διαβάστε το στο filathlos.gr