Ο Γιώργος Λιάγκας σε πρωτοφανές ξέσπασμα: «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…»

10:56 - 14/10/2022

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά όσων τον επικρίνουν για τη θεματολογία της εκπομπής του, με αφορμή την υπόθεση με την […] The post Ο Γιώργος Λιάγκας σε πρωτοφανές ξέσπασμα: «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν, σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ...κίες

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» απευθύνθηκε εκνευρισμένος σε συναδέλφους του, ενώ ζήτησε να μην τον προκαλούν γιατί έχει στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές συνομιλίες

Διαβάστε το στο

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μα…..ς»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με όσους τον επικρίνουν για τη θεματολογία της εκπομπής και τα έβαλε με όλους και με όλα στον αέρα του «Πρωινού». Ειδικότερα, ο παρουσιαστής, με αφορμή την υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό, που και σήμερα απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής, εξέφρασε την ενόχλησή του για την κριτική που δέχεται από συναδέλφους. «Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας που έχω υπηρετήσει και το lifestyle και θα το ξανά υπηρετήσω αν χρειαστεί δεν είναι ντροπή, με αισθητική και άποψη ό,τι έχω κάνει στο lifestyle, δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου, της εκπομπής μας» είπε αρχικά, φανε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Λιάγκας: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής – «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@@@»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα με μηνύματά με πολλούς αποδέκτες.Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα με μηνύματά με πολλούς αποδέκτες.«Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας που έχω υπηρετήσει και το lifestyle και θα το ξανά υπηρετήσω αν χρειαστεί δεν είναι ντροπή, με αισθητική και άποψη ό,τι έχω κάνει στο lifestyle, δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Πυρά» Λιάγκα κατά όσων τον επικρίνουν: «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…»

«Δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου!»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Λιάγκας: Πρωτοφανές ξέσπασμα – «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…» (vids)

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου»!

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Λιάγκας σε πρωτοφανές ξέσπασμα: "Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…" (video)

"Δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας σε πρωτοφανές ξέσπασμα: «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…»

“Δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου”! Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά όσων τον επικρίνουν για τη θεματολογία της εκπομπής του, με αφορμή την υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό, προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής. Ο παρουσιαστής βγήκε εκτός εαυτού. «Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια […] The post Ο Γιώργος Λιάγκας σε πρωτοφανές ξέσπασμα: «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο