Κατερίνα Καινούργιου: Σκληρή απάντηση σε Λιάγκα – «Αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω να τους βλέπω»

12:16 - 14/10/2022

Σκληρή απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της. Η οικοδέσποινα της «Super Κατερίνα» θεωρώντας […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Σκληρή απάντηση σε Λιάγκα – «Αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω να τους βλέπω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Σκληρή απάντηση σε Λιάγκα - «Στηρίζω την ομάδα»

Σκληρή απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Σκληρή» απάντηση Καινούργιου σε Λιάγκα: «Αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω να τους βλέπω, που πανηγυρίζουν με θλιβερά γεγονότα»

H Κατερίνα Καινούργιου έδωσε σκληρή απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα μέσα από την εκπομπή της. Η οικοδέσποινα της «Super Κατερίνα» θεωρώντας προφανώς ότι το ξέσπασμα του Λιάγκα αναφερόταν στην ίδια, αποφάσισε να απαντήσει εμμέσως πλην σαφώς κατά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.H Κατερίνα Καινούργιου έδωσε σκληρή απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα μέσα από την εκπομπή της. Η οικοδέσποινα της «Super Κατερίνα» θεωρώντας προφανώς ότι το ξέσπασμα του Λιάγκα αναφερόταν στην ίδια, αποφάσισε να απαντήσει εμμέσως πλην σαφώς κατά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.«Τα αφήνω σε άλλους αυτά. Δόξα τω Θεώ πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Λιάγκα: «Κάποιος ανθρώπους δεν θέλω να τους βλέπω»

«Εμένα μου αρέσει πάντα να στηρίζω την ομάδα μου και να λέω πόσο καλή είναι η ομάδα μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα: «Αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω να τους βλέπω»

Νέα κόντρα στο τηλεοπτικό προσκήνιο φαίνεται πως ξεκίνησε ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο