Το τελευταίο αντίο στον «Καίσαρα» (pics)
17:18 - 14/10/2022
Μια ζωή όλο ΠΑΟΚ και με μία σημαία του ΠΑΟΚ να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία, τελείται η κηδεία του Σταύρου Σαράφη Ο Ιβάν Σαββίδης, η διοίκηση, το αγωνιστικό τμήμα, τα «παιδιά» του στην ακαδημία, ο ΠΑΟΚ και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετούν έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, έναν υπέροχο άνθρωπο, τον Σταύρο Σαράφη, έχοντας αποστείλει δεκάδες […]
The post Το τελευταίο αντίο στον «Καίσαρα» (pics) first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στον Νικολαΐδη
Στο απόλυτο πένθος έχει βυθιστεί η Πoλίχνη Θεσσαλονίκης, εκεί όπου μεγάλωσε και ανδρώθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ο οποίος έφυγε από τη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤο σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία έφτασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, το φέρετρο με τη σορό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 43 ετών, έχοντας χάσει την μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η σορός μπήκε στην εκκλησία υπό τους […]
Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grTo τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη (ΦΩΤΟ)
Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης και υπό τους ήχους της μπάντας της Πυροσβεστικής, συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και συνεργάτες αποχαιρετούν τον «ψηλό με τη μεγάλη καρδιά», τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.
Το άρθρο To τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΤο τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Η τελευταία του επιθυμία ήταν τα δύο αργυρά του Ολυμπιακά μετάλλια να βγουν σε δημοπρασία: «το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr