Θρίλερ με την αρπαγή και τον βιασμό 14χρονου κοριτσιού: «Μου έβαλαν δυο πιστόλια στο μυαλό»
18:10 - 14/10/2022
Παγώνει το αίμα η νέα φρικιαστική υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Θύμα και πάλι μια 14χρονη που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν λίγες μέρες από τη Νίκαια.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκαια – Σοκάρει η 14χρονη που έπεσε θύμα βιασμού: «Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό»
Παγώνει το αίμα η νέα φρικιαστική υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Θύμα και πάλι μια 14χρονη που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν λίγες μέρες από τη Νίκαια. Το κορίτσι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο Μαρκόπουλο. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και […]
Το άρθρο Νίκαια – Σοκάρει η 14χρονη που έπεσε θύμα βιασμού: «Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΈζησε τη φρίκη 14χρονο κορίτσι: Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό – Με βίασαν και οι 6
Δεν τον χωράει ο νους τον εφιάλτη που έζησε ένα κοριτσάκι μόλις 14 ετών από τη Νίκαια, το οποίο έπεσε θύμα αρπαγής από ομάδα ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια την κακοποίησαν και την βίασαν, μέχρι τελικά το παιδί να καταφέρει και να ξεφύγει από τα χέρια τους. Η 14χρονη Μαρκέλλα, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του […]
Έζησε τη φρίκη 14χρονο κορίτσι: Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό – Με βίασαν και οι 6 - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr