Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Κατέρρευσε on air ο Πύρρος Δήμας - "Δεν μπορώ να πάω στην κηδεία, δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά"

18:36 - 14/10/2022

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του - «Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό»

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 43χρονου δις αργυρού Ολυμπιονίκη - «Αδελφέ μου, αχ αδελφέ μου» φώναζε η αδερφή του

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Λύγισε ο Πύρρος Δήμας και ξέσπασε σε κλάματα on air -«Δεν αντέχω να πάω στην κηδεία» [βίντεο]

Ράγισε καρδιές η αντίδραση του Πύρρου Δήμα, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών, από ένα σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut. Ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών έχει ζήσει αρκετές στιγμές με τον αδικοχαμένο πρωταθλητή του τάε κβον ντο και, όταν ήρθε η […] Το άρθρο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Λύγισε ο Πύρρος Δήμας και ξέσπασε σε κλάματα on air -«Δεν αντέχω να πάω στην κηδεία» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις