Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο εκνευρισμός του με ερώτηση για το All Star Survivor

11:38 - 15/10/2022

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις προτάσεις και τα σχέδια που έχει επαγγελματικά. Η συζήτηση στράφηκε για […] The post Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο εκνευρισμός του με ερώτηση για το All Star Survivor appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ενοχλημένος με ερώτηση για το All Star Survivor

«Γιατί πρέπει να μιλήσουμε πάλι για αυτό;» ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης 

Διαβάστε το στο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν έκρυψε την ενόχλησή του σε νέα ερώτηση δημοσιογράφου για το Survivor All Star

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφορικά με τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, την ίδια ώρα που τον ήθελαν να είχε δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό προκειμένου να τον δούμε στο Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης φάνηκε αρκετά ενοχλημένος όταν η συζήτητση στράφηκε για μια ακόμη φορά εκεί. «Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο; Εντάξει, σίγουρα είμαι ο πρώτος που ασπάζομαι ότι ήταν ένα project στο οποίο συμμετείχα και με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον ρώτησαν για το All Star Survivor και εκνευρίστηκε

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις προτάσεις και τα σχέδια που έχει επαγγελματικά. Η συζήτηση στράφηκε για άλλη μια φορά στο All Star Survivor με τον ίδιο να δείχνει την ενόχλησή του. «Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία…

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο εκνευρισμός του για ερώτηση για το «Survivor All Star» – «Δεν καταλαβαίνω, έχω τοποθετηθεί»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει για το αν θα λάβει μέρος στο «Survivor All Star».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο εκνευρισμός του με ερώτηση για το All Star Survivor

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο