Μιχάλης Μουρούτσος: Συγκλονίζει μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Κρατούσα τα μετάλλιά σου, μου κόπηκαν τα χέρια»

11:24 - 16/10/2022

Εχθές Σάββατο 15/10 πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος To άρθρο Μιχάλης Μουρούτσος: Συγκλονίζει μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Κρατούσα τα μετάλλιά σου, μου κόπηκαν τα χέρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Κρατούσα τα μετάλλια σου, μου κόπηκαν τα χέρια»

Ο Μιχάλης Μουρούτσος  προχώρησε σε ανάρτηση που… ραγίζει καρδιές για τις στιγμές που βίωσε στη κηδεία του αγαπημένου φίλου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Το πανελλήνιο θρηνεί την απώλεια του μεγάλου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών νικημένος από τον καρκίνο. Το Σάββατο 15/10 τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης ... Περισσότερα To άρθρο Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Κρατούσα τα μετάλλια σου, μου κόπηκαν τα χέρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μουρούτσος για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου

Τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι συνόδευσε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στην τελευταία του κατοικία, κρατώντας τα δύο αργυρά ολυμπιακά μετάλλια του καλού του φίλου, τα οποία θα διατεθούν για να σωθούν παιδικές ψυχές που πάσχουν από καρκίνο, εξέφρασε ο Μιχάλης Μουρούτσος. Μέσα από μία ανάρτηση στη Instagram, παραδέχτηκε ότι έτρεμαν τα πόδια του και είχαν κοπεί τα χέρια του, σημειώνοντας το εξής: «Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθαμε χτες, τόσοι μα τόσοι άνθρωποι να σου πούμε το τελευταίο αντίο». Αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο: «Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθαμε χτες, τόσοι μα τόσοι άνθρωποι να σου πούμε το τελευταίο αντίο. Θέλω να ξέρεις ότι ήταν μεγάλη μου τιμή να κρα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μουρούτσος για την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου»

Το τελευταίο αντίο στον Ολυμπιονίκη Τάε Κβο Ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης. Το άρθρο Μουρούτσος για την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μιχάλης Μουρούτσος για το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του Ολυμπιονίκη του τάε κβο ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη το απόγευμα του Σαββάτου 15/10 στη Θεσσαλονίκη. Mια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η στιγμή που ο συναθλητής του Μιχάλης Μουρούτσος μετέφερε τα μετάλλια του αδικοχαμένου αθλητή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 και του 2004.  Τα δύο ασημένια μετάλλια θα τεθούν σε δημοπρασία, […] The post Μιχάλης Μουρούτσος για το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»