Κούγιας σε Λιάγκα: «Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με εμένα»
10:34 - 17/10/2022
Με το θέμα του βιασμού μίας 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας από δύο αστυνομικούς καταπιάστηκε στο
To άρθρο Κούγιας σε Λιάγκα: «Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας σε Λιάγκα: Εάν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με μένα
«Ακολουθώ τον δικό μου δρόμο», απάντησε ο γνωστός παρουσιαστής
Διαβάστε το στο Κούγιας σε Λιάγκα: Εάν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με μένα
Για την καταγγελία βιασμού που έκανε μία 19χρονη κατά δύο αστυνομικών στον Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, οι οποίοι συνελήφθησαν, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στο Πρωινό. Μάλιστα είχε έναν ιδιαίτερο διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα. «Εάν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με μένα. Σας το λέω ξεκάθαρα. Ηρεμήστε λίγο. Είναι μία εντελώς περίεργη περίπτωση. Υπάρχει ένα κορίτσι 19 ετών, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε και η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική», είπε ο γνωστός ποινικολόγος. Ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε: «Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, αφού σας διαβεβαιώσω, για να ηρεμήσετε κι εσείς, ότι δεν ζηλεύω κανένα συνάδελφό μου και καμία δόξα του. Μία χαρά. Α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚούγιας σε Λιάγκα για την υπόθεση βιασμού σε Α.Τ: «Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με εμένα»
Με το θέμα του βιασμού μίας 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας από δύο αστυνομικούς καταπιάστηκε στο ξεκίνημά του το πρωί της Δευτέρας 17/10 το Πρωινό. Αρχικά, προβλήθηκαν πληροφορίες από τα όσα ισχυρίστηκε η κοπέλα στην κατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση ενός εκ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚούγιας σε Λιάγκα: “Εάν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς…” – ΒΙΝΤΕΟ
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να μιλήσει για την καταγγελία βιασμού που έχει κάνει μια 19χρονη κατά δύο αστυνομικών. Ο γνωστός ποινικολόγος, μάλιστα, είχε και έναν “ιδιαίτερο” διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα. «Εάν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με μένα. Σας […]
Διαβάστε το στο dete.gr