Αντιδράσεις για τον Thug Slime - Τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη... «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»!

12:46 - 17/10/2022

«Βγαίνει έξω μόνο με αλήτες, της αρέσουν οι εγκληματίες» - Η μικρή τραγουδάει τους στίχους αγκαλιά με τον τράπερ με πολλούς να αναρωτιούνται αν το κορίτσι γνωρίζει την σημασία τους

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Thug Slime τραγουδάει αγκαλιά με ένα παίδι: «Βγαίνει έξω μόνο με αλήτες, της αρέσουν οι εγκληματίες»

Αίσθηση προκαλεί βίντεο που ανέβηκε τις τελευταίες ημέρες στο TikTok και δείχνει τον τράπερ Thug Slime να τραγουδά αγκαλιά με ένα παιδί, στίχους που είναι αμφίβολο ότι καταλαβαίνει τη σημασία τους. Ο τράπερ κρατά στην αγκαλιά του το παιδί, τη ρωτάει αν ξέρει τους στίχους από την «αλήτισσα» και οι δυο τους ξεκινούν να τραγουδούν δυνατά τους στίχους: «Βγαίνει έξω μόνο με αλήτεςΤης αρέσουν οι εγκληματίεςΕίναι αλήτισσα δεν αράζει με ντίβεςΘέλει να καλοπερνάει τις αρέσουνε οι νύχτες». Η πλειοψηφία των σχολίων στο TikTok σχολιάζουν ότι οι γονείς έχουν την ευθύνη για το ότι ένα παιδί τραγουδά αυτούς τους στίχους ενώ κάποιοι αναφέρονται και στο ότι ο τράπερ κρατά το παιδί στην αγκαλιά του.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Thug Slime: Αντιδράσεις για το βίντεο με τον δημοφιλή τράπερ… αγκαλιά με μια 10χρονη να τραγουδούν «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»

Αντιδράσεις αλλά και την έντονη αγανάκτηση πολλών γονιών έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που To άρθρο Thug Slime: Αντιδράσεις για το βίντεο με τον δημοφιλή τράπερ… αγκαλιά με μια 10χρονη να τραγουδούν «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τράπερ Thug Slime – Τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη… «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»

Την αγανάκτηση των γονιών του διαδικτύου και όχι μόνο, έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την σελίδα του Tik Tok από συναυλία του νεαρού τράπερ Thug Slime, με μια δεκάχρονη θαυμάστρια στην αγκαλιά του. Στο βίντεο η μικρή μαθήτρια φαίνεται να απολαμβάνει εκτός του μέτρου το κάλεσμα του τράπερ, με […] The post Τράπερ Thug Slime – Τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη… «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Thug Slime: Αντιδράσεις για τον τράπερ που τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη «της αρέσουν οι εγκληματίες»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την σελίδα του Tik Tok από συναυλία του νεαρού τράπερ Thug Slime, με μια δεκάχρονη θαυμάστρια στην αγκαλιά του. Στο βίντεο η μικρή φαίνεται να τραγουδάει δυνατά στίχους του τραγουδιού του «Αλήτισσα» με πολλούς από τους διαδικτυακούς χρήστες να αναρωτιούνται αν το κορίτσι γνωρίζει […] The post Thug Slime: Αντιδράσεις για τον τράπερ που τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη «της αρέσουν οι εγκληματίες» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων