Γιάννης Στάνκογλου για το «Αυτή η νύχτα μένει»: Τι αποκάλυψε για τα επόμενα επεισόδια (vid)

15:06 - 17/10/2022

Ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε πως έχει αποχωρήσει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου: Έδωσε spoiler για το «Αυτή η νύχτα μένει» – «Θα έρθουν σε σύγκρουση, θα πιαστούν στα χέρια»

Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Στάνκογλου το πρωί της Δευτέρας (17/10). Ο ηθοποιός, τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» όπου υποδύεται τον πληγωμένο δήμαρχο, Χρήστο Αναγνώστου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τα πάντα γύρω του. Για τη δεκαετία του ’80 στην οποία διαδραματίζεται η σειρά, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «έχω ζήσει τη δεκαετία του ’80 σαν παιδί αλλά οι μνήμες μου είναι πολύ καθαρές. Μεγάλωσα στον Περισσό κατάγομαι από την επαρχία με τα σκυλάδικα, τα νυχτερινά κέντρα είχα μια επαφή ειδικά όταν ανέβαινα στο χωριό μου. Πιστεύω ότι έχουμε πετύχει απόλυτα την εποχή εκείνη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες