«Η Μιμή Ντενίση με πήγε σε ένα δωμάτιο σκοτεινό και με έβαλε να κοιμηθώ»

20:44 - 17/10/2022

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη θυμήθηκε ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίσεις της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απίθανη ιστορία με την […] The post «Η Μιμή Ντενίση με πήγε σε ένα δωμάτιο σκοτεινό και με έβαλε να κοιμηθώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Ρέβη: Η Μιμή Ντενίση με πήγε σε ένα δωμάτιο σκοτεινό και με έβαλε να κοιμηθώ

“Φτάνουμε στο σπίτι κι εγώ δεν ξέρω τίποτα. Με πιάνει και μου λέει έλα εδώ, μπες μέσα, θα σε πάω κάτω” είπε η Ρούλα Ρέβη. Η Ρούλα Ρέβη έκανε αναδρομή στο Στούντιο 4 στα πρόσωπα που έχει φωτογραφίσει και θυμήθηκε μία απίθανη ιστορία με την Μιμή Ντενίση. «Την λατρεύω την Μιμή Ντενίση γιατί είναι πολύ ... Περισσότερα To άρθρο Ρούλα Ρέβη: Η Μιμή Ντενίση με πήγε σε ένα δωμάτιο σκοτεινό και με έβαλε να κοιμηθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Η Μιμή Ντενίση με πήγε σε ένα δωμάτιο σκοτεινό και μου λέει μπες μέσα, θα σε πάω κάτω»

Στην απίθανη ιστορία με την Μιμή Ντενίση, όταν ήταν να τη φωτογραφίσει, αναφέρθηκε η Ρούλα Ρέβη σε συνέντευξη της στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.Στην απίθανη ιστορία με την Μιμή Ντενίση, όταν ήταν να τη φωτογραφίσει, αναφέρθηκε η Ρούλα Ρέβη σε συνέντευξη της στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.«Την λατρεύω την Μιμή Ντενίση γιατί είναι πολύ μάγκας. Μου το επιβεβαίωσε πολύ. Είχαμε να πάμε στον Θεολόγο κι εγώ έχω βγει, έχω κρεπαλιάσει και λέω παιδιά δεν έρχομαι, έχω βγει κι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο