Ρούλα Ρέβη: «Έχω πει ότι αυτή τη γυναίκα δε θέλω να την ξαναφωτογραφίσω»

21:04 - 17/10/2022

Η Ρούλα Ρέβη μετρά πάνω από δυο δεκαετίες στον χώρο της φωτογραφίες και στον φακό της To άρθρο Ρούλα Ρέβη: «Έχω πει ότι αυτή τη γυναίκα δε θέλω να την ξαναφωτογραφίσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει: Έχω πει ότι αυτή τη γυναίκα δε θέλω να την ξαναφωτογραφίσω

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4″ και τον δημοσιογράφο Θάνο Παπαχάμο, η Ρούλα Ρέβη θυμάται το πρόσωπο που την έκανε να πει ότι δε θέλει να ξαναδουλέψει μαζί του.

Διαβάστε το στο

Ρούλα Ρέβη: Έχω πει ότι αυτή τη γυναίκα δε θέλω να την ξαναφωτογραφίσω

Μετράει πάνω από δυο δεκαετίες στον χώρο της φωτογραφίας, με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ να ποζάρουν στον φακό της. Μιλώντας τη Δευτέρα (17/10) στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και τον δημοσιογράφο Θάνο Παπαχάμο, η Ρούλα Ρέβη θυμήθηκε το πρόσωπο που την έκανε να πει ότι δε θέλει να ξαναδουλέψει μαζί του, αλλά και πολλές ιστορίες που έχει ζήσει με μερικές από τις πιο γνωστές Ελληνίδες. «Μέσα μου έχει τύχει να πω ότι δε θέλω αυτή τη γυναίκα να την ξαναφωτογραφίσω, γιατί δε μου άρεσε η συμπεριφορά της καθόλου. Το να έχει ένας άνθρωπος τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του δε με ενοχλεί, αλλά δε μου αρέσει το να είναι προσβλητικός στο πλατό την ώρα που δουλεύουμε» είπε η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρούλα Ρέβη: «Aυτή τη γυναίκα δε θέλω να την ξαναφωτογραφίσω»

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και θυμήθηκε το πρόσωπο που την έκανε να πει ότι δε θέλει να ξαναδουλέψει μαζί του αλλά και πολλές ιστορίες που έχει ζήσει. «Μέσα μου έχει τύχει να πω ότι δε θέλω αυτή τη γυναίκα να την ξαναφωτογραφίσω γιατί δε μου άρεσε η συμπεριφορά της καθόλου. Το να έχει ένας […] The post Ρούλα Ρέβη: «Aυτή τη γυναίκα δε θέλω να την ξαναφωτογραφίσω» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της