Σοκ στο GNTM: Παίκτρια – φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς! «Το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανένα»

21:38 - 17/10/2022

Σε μία ανακοίνωση - σοκ προχώρησε απόψε η Εβελίνα στο GNTM.Σε μία ανακοίνωση - σοκ προχώρησε απόψε η Εβελίνα στο GNTM.Η παίκτρια που ήταν ένα από τα φαβορί συγκέντρωσε όλες τις παίκτριες του διαγωνισμού μόδας και τις ενημέρωσε πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει. «Σας μάζεψα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Το πρόβλημα υγείας ανάγκασε το φαβορί να αποχωρήσει οικειοθελώς – «Το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανέναν»

Το αποψινό επεισόδιο του GNTM ξεκίνησε με μία οικειοθελή αποχώρηση. Συγκεκριμένα, η Εβελίνα συγκέντρωσε τις συμπαίκτριές της στο σαλόνι της βίλας και τους ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της. «Σας μάζεψα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ, οπότε αποφάσισα με όλη την ωριμότητα που έχω να αποχωρήσω και να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας για να μην έχω άλλα προβλήματα. Έχω κάποια προβληματάκια με τα γόνατά, τα οποία χρειάζονται αγάπη, φροντίδα κι ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν… Θεώρησα ότι καλύτερο να πάρω την απόφαση που πήρα. Δεν γίνεται να έχουμε κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

GNTM 5: Ακόμα μία παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς – Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5 είχαμε μία διπλή οικειοθελής αποχώρηση - Οι διαγωνιζόμενες που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον διαγωνισμό

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας