GNTM: Η Coty πόζαρε κι έγιναν «αποκαλύψεις» – «Τα boops μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν»

23:22 - 17/10/2022

Το concept στο αποψινό επεισόδιο του GNTM ήθελε τις διαγωνιζόμενες να φορούν ρούχα υψηλής ραπτικής και να φωτογραφίζονται ως τενίστριες […] The post GNTM: Η Coty πόζαρε κι έγιναν «αποκαλύψεις» – «Τα boops μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Η Coty πόζαρε κι έγιναν «αποκαλύψεις» – «Το στήθος μου δεν ήθελε να συνεργαστεί και πολύ»

Στο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας (17/10) τα υποψήφια top models μπήκαν ξανά στο σετ προκειμένου να πετύχουν την ιδανική λήψη που θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στο σπίτι του ριάλιτι. Πάντως, στο τέλος της βραδιάς δεν υπήρξε αποχώρηση από τη δοκιμασία, καθώς το επεισόδιο επιφύλαξε διπλή ανατροπή, με την Εβελίνα στην αρχή και την Έφη στο φινάλε να ανακοινώνουν πως φεύγουν οικειοθελώς από τον διαγωνισμό. Οι παίκτριες πήγαν στο γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ, καθώς το concept ήθελε τις διαγωνιζόμενες να φορούν ρούχα υψηλής ραπτικής και να φωτογραφίζονται ως… τενίστριες. Οι σχεδιαστές Maison Faliakos, Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας, προσέδιδαν στα μοντέλα το haute couture ύφος, πο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

GNTM: Η Coty πόζαρε και είχε… «ατυχήματα» – «Το στήθος μου δεν ήθελε να συνεργαστεί και πολύ»

Στο χθεσινό(17/10) επεισόδιο του GNTM τα υποψήφια top models προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να πετύχουν την τέλεια λήψη που θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στο σπίτι του ριάλιτι.Στο χθεσινό(17/10) επεισόδιο του GNTM τα υποψήφια top models προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να πετύχουν την τέλεια λήψη που θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στο σπίτι του ριάλιτι.Στο τέλος της βραδιάς δεν υπήρξε αποχώρηση από τη δοκιμασία, καθώς το επεισόδιο επιφύλαξε διπλή ανατροπή, με την Εβελίνα στην αρχή και την Έφη στο φινάλε να ανακοινώνουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο