Σπύρος Λάτσης: Το Ελληνικό απευθύνεται σε όλους τους πολίτες

03:58 - 18/10/2022

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα επίσημα εγκαίνια για την ανάπτυξη του Ελληνικού, του μεγαλύτερου έργου ανάπλασης στην Ευρώπη. Σε μια εκδήλωση που διεξήχθη στο χώρο του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η οικογένεια του Δρ. Σπύρου Ι. Λάτση και ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκπροσώπους της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, […] Το άρθρο Σπύρος Λάτσης: Το Ελληνικό απευθύνεται σε όλους τους πολίτες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δρ. Σπύρος Λάτσης: Το Ελληνικό απευθύνεται σε όλους - Λαμπερή τελετή εγκαινίων του μεγαλύτερου έργου ανάπλασης στην Ευρώπη

«Το έργο του Ελληνικού ενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, τρεις ελληνικές κυβερνήσεις και ακόμα και τις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις, ενώ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της χώρας». Με αυτά τα λόγια ο Δρ. Σπύρος Ι. Λάτσης περιέγραψε το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης στην Ευρώπης κι αναφέρθηκε στην πρόθεση για πριμοδότηση κατοικιών, κατά την διάρκεια ... Περισσότερα To άρθρο Δρ. Σπύρος Λάτσης: Το Ελληνικό απευθύνεται σε όλους - Λαμπερή τελετή εγκαινίων του μεγαλύτερου έργου ανάπλασης στην Ευρώπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη