GNTM: Άφωνοι οι πάντες – Η Έφη Μπαντή αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας

08:18 - 18/10/2022

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5 καθώς η βραδιά ξεκίνησε με μία σημαντική ανακοίνωση. Η Εβελίνα Πετρουγάκη ενημέρωσε τις συμπαίκτριές της...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM 5: H Έλενα αποχώρησε από τον διαγωνισμό (Βίντεο)

Η Έλενα άκουσε τις πιο πολλές παρατηρήσεις στο GNTM 5 μετά τη φωτογράφηση.Τα κορίτσια που ήταν στο bottom για τις επιδόσεις τους στη σημερινή φωτογράφηση του GNTM 5 ήταν η Έλενα και η Γιέβα. Στην περίπτωση της Γιέβα όμως οι κριτές θεώρησαν πως πρέπει να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία αυτή τη φορά.Η Έλενα και η Γιέβαμ τα δύο petite μοντέλα του GNTM 5 απογοήτευσαν αυτή την εβδομάδα την κριτική επιτροπή. Η πορεία τους στον διαγωνισμό τελευταία πάει από το κακό στο χειρότερο. Τόσο που το σημερινό τους αποτέλεσμα δυσκόλεψε τους κριτές του διαγωνισμού μόδας για την τελική της απόφαση. «Έλενά μου, λυπάμαι πάρα πολύ αγάπη μου. Βρες τον εαυτό σου και κάνε αυτό που πρέπει» είπε στην Έλενα η Βίκυ Καγιά. Το

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»