Γιώργος Λιάγκας – «Κόκκαλο» με την πρόεδρο των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου»
11:04 - 18/10/2022
Τηλεφωνική επικοινωνία με την Έλλη Κανελλοπούλου είχε ο Γιώργος Λιάγκας, στο πλαίσιο της υπόθεσης με τον 53χρονο από τον Κολωνό. […]
The post Γιώργος Λιάγκας – «Κόκκαλο» με την πρόεδρο των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας - Πρόεδρος εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Δείτε την αντίδραση του παρουσιαστή στην τηλεφωνική της παρέμβαση
Διαβάστε το στο «Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας με την πρόεδρο των εκδιδόμενων: «Με ξέρεις, έχεις έρθει σπίτι μου»
Η πρώτη ατάκα της προέδρου των εκδιδόμενων γυναικών έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να «παγώσει» για μερικά δευτερόλεπτα. Επική ατάκα από την Άρια Καλύβα. Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος Ελένη Κανελλοπούλου «βγήκε» τηλεφωνικά σήμερα (18.10.2022) στο Πρωινό και με το… καλημέρα κατάφερε να κάνει τον Γιώργο Λιάγκα να μείνει άλαλος και να… «χάσει» το ... Περισσότερα
To άρθρο «Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας με την πρόεδρο των εκδιδόμενων: «Με ξέρεις, έχεις έρθει σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Κόκκαλο» o Γιώργος Λιάγκας με την πρόεδρο των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου»
Γιώργος Λιάγκας – «Κόκκαλο» με την πρόεδρο των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου»
Διαβάστε το στο Η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Λιάγκα: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» (vid)
Ψυχρολουσία για τον Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» της εκπομπής του όταν έβγαλε στην τηλεφωνική γραμμή την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος.
Διαβάστε το στο Άφωνος ο Λιάγκας με την πρόεδρο των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου»
Διαβάστε το στο tanea.grΠρόεδρος των εκδιδομένων σε Λιάγκα: «Με ξέρεις, έχεις έρθει σπίτι μου»
Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου είχε ο Γιώργος Λιάγκας.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠρόεδρος των εκδιδομένων σε Γιώργο Λιάγκα: Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου
Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου είχε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» στο πλαίσιο της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Η συνομιλία τους όμως ξεκίνησε κάπως… περίεργα. «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο» είπε η Έλλη Κανελλοπούλου στην αρχή της συνομιλίας τους με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Πάλι καλά που είπες ότι ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Γιατί έτσι όπως το πες…». «Δεν λέω ψέματα, σιχαίνομαι τα ψέματα» απάντησε εκείνη. Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαμογελώντας: «Ξεκίνησ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ πρόεδρος των εκδιδομένων στον Λιάγκα: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου»
Τηλεφωνική επικοινωνία με την Έλλη Κανελλοπούλου είχε ο Γιώργος Λιάγκας, στο πλαίσιο της υπόθεσης με τον 53χρονο από τον Κολωνό.
Διαβάστε το στο thebest.grΠρόεδρος εκδιδομένων προσώπων σε Λιάγκα: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» – Άφωνος ο παρουσιαστής
Με την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Γιώργος Λιάγκας, για να συζητήσουν την υπόθεση με τον 53χρονο από τον Κολωνό.Με την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Γιώργος Λιάγκας, για να συζητήσουν την υπόθεση με τον 53χρονο από τον Κολωνό.«Καλημέρα! Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο», είπε η Έλλη Κανελλοπούλου, με τον Γιώργο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔιασυρμός του Γιώργου Λιάγκα απο την Πρόεδρο των εκδιδομένων γυναικών: Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου
Ο παρουσιαστής της εκπομπής «το Πρωινό», Γιώργος Λιάγκας, έμεινε… κάγκελο για λίγα δευτερόλεπτα, ακούγοντας την Πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος Έλλη Κανελλοπούλου, να αναφέρεται στο πρόσωπό του, λέγοντας ότι έχει πάει και στο σπίτι της. «Καλημέρα! Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να […]
Διασυρμός του Γιώργου Λιάγκα απο την Πρόεδρο των εκδιδομένων γυναικών: Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΓιώργος Λιάγκας: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου», του είπε η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών
Ο δημοσιογράφος «πάγωσε» για μερικά δευτερόλεπτα
Διαβάστε το στο news.gr«Κόκκαλο» o Γιώργος Λιάγκας με την πρόεδρο των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» (βίντεο)
Ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε άφωνος με την παρέμβαση της Έλλη Κανελλοπούλου στον αέρα της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Κανελλοπούλου σχετικά με την υπόθεση του 53χρονου από τον Κολωνό. Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, όμως, κατάφερε να τον κάνει να χάσει το χρώμα του για μερικά δευτερόλεπτα… «Καλημέρα! […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων σε Λιάγκα: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου…»
Τηλεφωνική επικοινωνία με την Έλλη Κανελλοπούλου είχε ο Γιώργος Λιάγκας, στο πλαίσιο της υπόθεσης με τον 53χρονο από τον Κολωνό. Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, όμως, κατάφερε να τον κάνει να χάσει το χρώμα του για μερικά δευτερόλεπτα. «Καλημέρα! Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον […]
Διαβάστε το στο dete.grΠρόεδρος εκδιδομένων σε Λιάγκα: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει σπίτι μου»
Μια ομολογουμένως ανέλπιστη... τροπή πήγε να πάρει η στιχομυθία ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την πρόεδρο των εκδιδομένων γυναικών!
The post Πρόεδρος εκδιδομένων σε Λιάγκα: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει σπίτι μου» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.comΠρόεδρος των εκδιδομένων σε Λιάγκα: «Με ξέρεις, έχεις έρθει σπίτι μου»
Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου. Οι δυο τους συνομίλησαν στο πλαίσιο της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Η συνομιλία τους όμως ξεκίνησε κάπως… περίεργα. «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου […]
The post Πρόεδρος των εκδιδομένων σε Λιάγκα: «Με ξέρεις, έχεις έρθει σπίτι μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr