“Ξέφυγε” εκπαιδευτικός στην Λέσβο: «Έχω καφέ ζώνη στο καράτε και δέρνω γονείς!»

12:34 - 18/10/2022

ΛΕΣΒΟΣ ΝΕΑ: Μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τα σχολικά πράγματα της Λέσβου, βιώνουν μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίων του νησιού. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Εκπαιδευτικός μαθήματος Αγγλικών φαίνεται να χρήζει άμεσης βοήθειας, ενώ την ίδια ώρα απαιτείται παρέμβαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, των διευθύνσεων των σχολείων όπου διδάσκει, αν όχι και Εισαγγελέα για να απομακρυνθεί από τα παιδιά το συντομότερο λόγω της κατάστασης. Εκπαιδευτικός με χρόνια προϋπηρεσίας στο δημόσιο σχολείο εκτοξεύει απειλές την ώρα του μαθήματος σε παιδιά 12 και 13 ετών, για τους γονείς τους, αν είναι οι τελευταίο

Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λέσβος: Παραλήρημα εκπαιδευτικού μέσα στην τάξη – «Έχω καφέ ζώνη στο καράτε, δέρνω γονείς!»

Μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τα σχολικά πράγματα της Λέσβου, βιώνουν μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίων του νησιού. Εκπαιδευτικός μαθήματος Αγγλικών φαίνεται να χρήζει άμεσης βοήθειας, ενώ την ίδια ώρα απαιτείται παρέμβαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, των διευθύνσεων των σχολείων όπου διδάσκει, αν όχι και Εισαγγελέα για να απομακρυνθεί από […] The post Λέσβος: Παραλήρημα εκπαιδευτικού μέσα στην τάξη – «Έχω καφέ ζώνη στο καράτε, δέρνω γονείς!» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tilegrafimanews.gr

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ-Ολες οι ημερομηνίες καταβολών έως τελη Οκτωβίου 2024- Αιτήσεις για επιδόματα 

Συνελήφθησαν 4 εφοριακοί και ένας λογιστής για εκβιασμούς φορολογουμένων Κέρκυρα: Συνελήφθησαν 4 εφοριακοί και ένας λογιστής για εκβιασμούς φορολογουμένων

Τι άφησε πίσω του ο Μίλτον: 16 νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό

Μητσοτάκης στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Το ΕΣΥ αλλάζει, έχουμε στρατηγικό σχέδιο 3ετίας

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ-6Κ/2024: Χιλιάδες θέσεις εργασίας στο ΜΕΤΡΟ, Αστυνομία, Υπουργεία

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Τι έρχεται εντός Νοεμβρίου 2024 για 370 συνταξιούχους και τα αναδρομικά-ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές