Ιστιοπλοΐα: Τμήμα για άτομα με κινητικά προβλήματα ίδρυσε ο Ν.Ο. Καλαμάτας
13:20 - 18/10/2022
Ο Ν.Ο. Καλαμάτας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Blue Mediterraneo » της Ε.Ι.Ο. που υλοποιείται με χορηγία του Ιταλικού ιδρύματος «Fondazione Terzo Pilastro internationale» (Διεθνές Ίδρυμα Τρίτου Πυλώνα).
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιστιοιπλοΐα: Τμήμα ΑμεΑ ίδρυσε ο Ν.Ο Καλαμάτας
Ιστιοιπλοΐα: Τμήμα ΑμεΑ ίδρυσε ο Ν.Ο Καλαμάτας
18/10/2022
Την έναρξη τμήματος ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα ανακοίνωσε ο Ν.Ο. Καλαμάτας αποδεχόμενος με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την πρόταση που έγινε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Ο Ν.Ο. Καλαμάτας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Blue Mediterraneo » της ΕΙΟ που υλοποιείται με χορηγία του Ιταλικού ιδρύματος “Fondazione Terzo Pilastro internationale” (Διεθνές Ίδρυμα Τρίτου Πυλώνα).
Στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Ν.Ο Μεσολογγίου στον οποίο η ΕΙΟ έχει ήδη παραδώσει δυο σκάφη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθούν σκάφη και σε άλλους ομίλους της Περιφέρειας που έχουν εκδηλώσει
Διαβάστε το στο filathlos.gr