Κατερίνα Παπουτσάκη για Κωνσταντίνου και Ελένης: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου»
14:50 - 18/10/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την πρώτη […]
The post Κατερίνα Παπουτσάκη για Κωνσταντίνου και Ελένης: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπουτσάκη: Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου
Για την πρώτη τηλεοπτική της συμμετοχή στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον»…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Παπουτσάκη: «Ένιωσα τέτοια ντροπή στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” που δεν ζήτησα τα λεφτά μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη τηλεοπτική της συμμετοχή στη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Παπουτσάκη: Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Για την πρώτη τηλεοπτική της συμμετοχή στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.Για την πρώτη τηλεοπτική της συμμετοχή στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.«Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου που χτύπαγε δυνατά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για το τρελό το άγχος της… αρκούδας. Και έπρεπε να πω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Παπουτσάκη: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου»
Η ηθοποιός για την πρώτη τηλεοπτική της συμμετοχή στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Παπουτσάκη για Κωνσταντίνου και Ελένης: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου»
«Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, αλλά ήμουν 19 χρονών», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την πρώτη τηλεοπτική της συμμετοχή στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». «Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠαπουτσάκη για Κωνσταντίνου και Ελένης: "Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου"
"Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, αλλά ήμουν 19 χρονών"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚατερίνα Παπουτσάκη: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου»
Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ευτυχής που στη ζωή της έχει δύο παιδιά και δημιουργείται αυτό που λέει «μαγικός συνδυασμός». «Ποτέ δεν θα είναι η ώρα για να γεννήσεις ένα παιδί. Σε καμία περίπτωση. Είναι μία επιλογή άσχετα από αυτό. Είναι μία υπαρξιακή ανάγκη. Στη δική μου περίπτωση ήρθε μόνο του, δεν το καλέσαμε. Ευτυχώς που […]
The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr