Καντέρ: «Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού - Θα κάνω μήνυση στο NBA» (video)

10:26 - 19/10/2022

Πιστός οπαδός του Παναθηναϊκού δήλωσε για μία ακόμα φορά ο…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα επίθεση Καντέρ σε Ερντογάν - «Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού» (vid)

Πιστός οπαδός του Παναθηναϊκού δήλωσε για μία ακόμα φορά ο Ενές Καντέρ, ο οποίος ακόμα μίλησε για τον «αποκλεισμό» του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καντέρ: «Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού - Θα κάνω μήνυση στο NBA»

Καντέρ: «Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού - Θα κάνω μήνυση στο NBA» 19/10/2022 Πιστός οπαδός του Παναθηναϊκού δήλωσε για μία ακόμα φορά ο Ενές Καντέρ, ο οποίος ακόμα μίλησε για τον «αποκλεισμό» του από το NBA αλλά και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που τον χαρακτήρισε «δικτάτορα». Ο Τούρκος NBAer βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί δίπλα σε πρόσφυγες που έχουν έρθει από τη χώρα του. Ο διάσημος άσος μίλησε στην εφημερίδα «Νέα» για τον στόχο του να παίξει στην Ευρώπη μόνο για τους «πράσινους», ενώ ακόμα αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έχει βρει ακόμα ομάδα στο NBA αλλά και τον Τούρκο πρόεδρο. «Είμαι εδώ για να πω στον κάθε Έλληνα πως ο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο