Βιασμός 11χρονης στην Κατερίνη: «Ξεγέλασε την κόρη μου, την πήγε στο σπίτι του και τη βίασε» λέει η μητέρα της

09:32 - 20/10/2022

Νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης ήρθε χθες στο «φως» της δημοσιότητας. Νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης ήρθε χθες στο «φως» της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, πρόκειται για ένα κορίτσι 11 ετών, που έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο Ιρακινό στην Κατερίνη. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι -και συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Αυγούστου- όταν η μικρή έπαιζε με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση παιδεραστίας στην Κατερίνη: "Ξεγέλασε την κόρη μου, την πήγε στο σπίτι του και τη βίασε" είπε η μητέρα της 11χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας