Νίκος Γκαραβέλας: Τροχαίο σοκ για τον ραδιοφωνικό παραγωγό – «Είμαι ζωντανός, το οφείλω στο τζιπ που οδηγούσα»
11:06 - 20/10/2022
Τροχαίο σοκ για τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, Νίκο Γκαραβέλα. Το βράδυ της Τρίτης 18/10 είχε μετωπική
To άρθρο Νίκος Γκαραβέλας: Τροχαίο σοκ για τον ραδιοφωνικό παραγωγό – «Είμαι ζωντανός, το οφείλω στο τζιπ που οδηγούσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Γκαραβέλας: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον ραδιοφωνικό παραγωγό
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός...
Διαβάστε το στο ZouglaΝίκος Γκαραβέλας: Σοκαριστικό ατύχημα για τον ραδιοφωνικό παραγωγό – «Το ότι είμαι ζωντανός το οφείλω στο θηριώδες Jeep»
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Γκαραβέλας το βράδυ της Τρίτης, όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook.Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Γκαραβέλας το βράδυ της Τρίτης, όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook.Όπως ο ίδιος έγραψε το συμβάν έλαβε χώρα στη λεωφόρο Αρτέμιδας και πρωταγωνίστησαν το δικό του όχημα καθώς και ένα ακόμη Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε ένας μεθυσμένος οδηγός. «Είχα μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Γκαραβέλας: Τροχαίο σοκ για τον ραδιοφωνικό παραγωγό
Από θαύμα φαίνεται ότι ζει ο Νίκος Γκαραβέλας, μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης στη λεωφόρο Αρτέμιδος όταν το τζιπ του συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. «Το οτι μπορώ και γράφω και ειμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep Wrangler που οδηγούσα» γράφει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός σε ανάρτησή του στο […]
Το άρθρο Νίκος Γκαραβέλας: Τροχαίο σοκ για τον ραδιοφωνικό παραγωγό εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr