Κατεπείγουσα έρευνα για διαρροή στοιχείων από τη δικογραφία της υπόθεσης της 12χρονης

16:36 - 20/10/2022

Με ερευνώμενα αδικήματα τη διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και την παραβίαση δικαστικού απορρήτου αρχίζει κατεπείγουσα ποινική έρευνα η Εισαγγελία, με αφορμή φερόμενη διακίνηση υλικού από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κολωνός: Πειθαρχική έρευνα από τον Δικηγορικό Σύλλογο για διαρροή της δικογραφίας για την υπόθεση της 12χρονης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κολωνός: Πειθαρχική έρευνα από τον ΔΣΑ για διαρροή της δικογραφίας για την υπόθεση της 12χρονης

Πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας σχετικά με τη διαρροή της δικογραφίας για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Ζήσης Κωνσταντίνου, μετά από σχετικό αίτημα του Προέδρου του ΔΣΑ, κ. Δημήτρη Βερβεσού, διέταξε αυτεπάγγελτα τη διενέργεια επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας για τη διερεύνηση ... Περισσότερα To άρθρο Κολωνός: Πειθαρχική έρευνα από τον ΔΣΑ για διαρροή της δικογραφίας για την υπόθεση της 12χρονης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σεπόλια: Πειθαρχική έρευνα του ΔΣΑ για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα αναζητήσει αν έχουν σημειωθεί πειθαρχικά παραπτώματα από δικηγόρους που έχουν χειριστεί τη συγκεκριμένη υπόθεση μέχρι σήμερα.

Διαβάστε το στο in.gr

Κατεπείγουσα έρευνα Εισαγγελίας για πορνογραφία ανηλίκων: Λόγω διαρροών στο Τύπο από δικογραφία 12χρονης Κολωνού

Mε αφορμή την φερόμενη διακίνηση υλικού από την δικογραφία

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Σεπόλια: Πειθαρχική έρευνα του ΔΣΑ για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας

Με αίτημα του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου της Αθήνας Δημήτρη Βερβεσού διατάχθηκε από τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων έρευνα για την διερευνήσει τυχόν πειθαρχικών αδικημάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣΑ: «Με αφορμή τη διαρροή προανακριτικού υλικού της μυστικής προδικασίας, αλλά και τις δηλώσεις που εμφιλοχώρησαν στην υπόθεση της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό, ο Το άρθρο Σεπόλια: Πειθαρχική έρευνα του ΔΣΑ για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κολωνός: Πειθαρχική έρευνα σε 6 δικηγόρους για την υπόθεση της 12χρονης

Αφορμή για τον πειθαρχικό έλεγχο αποτέλεσε η διαρροή προανακριτικού υλικού για την υπόθεση του Κολωνού.Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Ζήσης Κωνσταντίνου, μετά από σχετικό αίτημα του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, διέταξε αυτεπάγγελτα τη διενέργεια επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας για τη διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων από έξι δικηγόρους που έχουν χειριστεί την υπόθεση του Κολωνού μέχρι σήμερα. Αφορμή για τον πειθαρχικό έλεγχο αποτέλεσε η διαρροή προανακριτικού υλικού της μυστικής προδικασίας, αλλά και οι δηλώσεις που εμφιλοχώρησαν στην εν λόγω υπόθεση. Νέα εισαγγελική έρευνα προκαλεί η υπόθεση της 12χρο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

ΔΑΑ: Πάνω από 50% το ποσοστό της AviAlliance GmbH – Στο 25,5% η συμμετοχή του Δημοσίου

Το ημερολόγιο της… Ελευθερίας #80#

Με άνοδο στις αποδόσεις των ομολόγων έκλεισε η εβδομάδα

Alpha Bank: Από 13/2 σε διαπραγμάτευση οι 1,14 εκατ. μετοχές του stock options

Τεχνική Ολυμπιακή: Εγκρίθηκε η απόκτηση του υπολοίπου 50% της Mount Street Hellas

ΟΠΑΠ: Στις 13 Μαρτίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2023 – Στις 29 Απριλίου η αποκοπή του μερίσματος