Ο Κέβιν Σπέισι απαλλάχθηκε από την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση στον Άντονι Ραπ

23:44 - 20/10/2022

Ο Κέβιν Σπέισι απαλλάχθηκε από την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης στον Άντονι Ραπ, αφού οι ένορκοι στη δίκη έκριναν ότι ο κατήγορός του δεν απέδειξε τον ισχυρισμό του. Η ετυμηγορία ήρθε μετά από δίκη τριών εβδομάδων στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. Ο Ραπ έχει υποστηρίξει πως ο Σπέισι τον κάλεσε σε πάρτι σε διαμέρισμα στο […] Το άρθρο Ο Κέβιν Σπέισι απαλλάχθηκε από την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση στον Άντονι Ραπ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Κέβιν Σπέισι αθωώθηκε από τις κατηγορίες για την σεξουαλική επίθεση κατά ανηλίκου

Δικαστήριο της Νέας Υόρκης απεφάνθη χθες ότι ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι δεν παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον συνάδελφό του Άντονι Ραπ, όπως τον είχε κατηγορήσει ο τελευταίος.Δικαστήριο της Νέας Υόρκης απεφάνθη χθες ότι ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι δεν παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον συνάδελφό του Άντονι Ραπ, όπως τον είχε κατηγορήσει ο τελευταίος.Το 12μελές σώμα ενόρκων έκρινε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τον ισχυρισμό του Άντονι Ραπ ότι ο Κέβιν Σπέισι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον Μάιο του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κέβιν Σπέισι: Αθωώθηκε από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά του Άντονι Ραπ πριν 36 χρόνια

Το 12μελές σώμα ενόρκων έκρινε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τον ισχυρισμό του Άντονι Ραπ ότι ο Κέβιν Σπέισι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον Μάιο του 1986.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κέβιν Σπέισι: Δικαστήριο στη Νέα Υόρκη απεφάνθη ότι δεν είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον Άντονι Ραπ

Δικαστήριο της Νέας Υόρκης απεφάνθη ότι ο Aμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι δεν παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον Άντονι Ραπ.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Kevin Spacey: Απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση του Anthony Rapp

Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης τάχθηκε στο πλευρό του Kevin Spacey διαπιστώνοντας ότι ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός δεν κακοποίησε σεξουαλικά τον Anthony Rapp όταν ήταν έφηβος. Μετά από περίπου 80 λεπτά συζητήσεων, οι ένορκοι κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση ότι οι δικηγόροι του Rapp δεν κατάφεραν να αποδείξουν την ενοχή του Spacey. Σε δήλωσή του, […] The post Kevin Spacey: Απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση του Anthony Rapp appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κέβιν Σπέισι: Απαλλάχθηκε από την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση στον Άντονι Ραπ

Ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος στην κατηγορία για σεξουαλική επίθεση στον Άντονι Ραπ όταν ο δεύτερος ήταν 14 ετών. Οι ένορκοι αποφάσισαν την Τρίτη 19/10 ότι ο 63χρονος ηθοποιός του House of Cards δεν είναι ένοχος στην κατηγορία για σεξουαλική επίθεση στον 50χρονο πια σταρ του Rent, βάζοντας στο τέλος τη δίκη. Ο Ραπ εμφανίστηκε […] The post Κέβιν Σπέισι: Απαλλάχθηκε από την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση στον Άντονι Ραπ appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη