Σόφια Βογιατζάκη: «Μου είχαν χρεώσει σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή»
08:12 - 21/10/2022
Την Σόφια Βογιατζάκη συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα μια άγνωστη […]
The post Σόφια Βογιατζάκη: «Μου είχαν χρεώσει σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη: Μου είχαν χρεώσει σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή, επειδή με πηγαινοέφερνε στο σπίτι
Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να διατηρεί σχέση με συνάδελφό της.Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να διατηρεί σχέση με συνάδελφό της.Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε ότι στο παρελθόν της είχαν χρεώσει δεσμό με τον Πατρίκιο Κωστή, με τον οποίο έπαιζαν μαζί στο θεατρικό έργο «Σεσουάρ για δολοφόνους». «Μου είχαν χρεώσει μια σχέση με τον Πατρίκιο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Βογιατζάκη: «Μού είχαν χρεώσει σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή, επειδή με πηγαινοέφερνε στο σπίτι μου»
Σε event για παπούτσια συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη
To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: «Μού είχαν χρεώσει σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή, επειδή με πηγαινοέφερνε στο σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr