Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου με τάιζε για να μην τραγουδάω»
12:46 - 21/10/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στην Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια
To άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου με τάιζε για να μην τραγουδάω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου με τάιζε για να μην τραγουδάω»
Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη της τραγουδίστριας
Διαβάστε το στο Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου με τάιζε για να μην τραγουδάω»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε...
Διαβάστε το στο ZouglaΝατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου με τάιζε για να μην τραγουδάω»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε, για την επιλογή της να ασχοληθεί...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝατάσα Θεοδωρίδου: «Η μαμά μου όταν ήμουν μικρή με τάιζε για να μην τραγουδάω»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για την επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.
Διαβάστε το στο thebest.grNατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή, η μαμά μου με τάιζε να μην τραγουδάω, δεν την άκουγα»
H Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και μίλησε για την επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.H Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και μίλησε για την επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.Η αστεία ιστορία με τη μητέρα της «Εγώ είμαι τραγουδίστρια γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι τίποτα άλλο. Γεννήθηκα μάλλον τραγουδώντας. Η μαμά μου μου είχε πει ότι πάντα είχα μια μελωδία μέσα μου. Όταν με τάιζε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr