Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στη Μελόνι

15:34 - 21/10/2022

«Είμαστε έτοιμοι να σχηματίσουμε κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατό», τόνισε η επικεφαλής του συντηρητικού συνασπισμού έχοντας δίπλα της τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Ματέο Σαλβίνι. Παράληλλα γνωστοποίησε την «ομόφωνη απόφαση» να ηγηθεί η ίδια της νέας κυβέρνησης. Στις 17.30 (ώρα Ελλάδος) στο Κυρηνάλιο Μέγαρο The post Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στη Μελόνι appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιταλία: Live η ορκωμοσία της κυβέρνησης της Τζόρτζια Μελόνι

Ορκίζεται η νέα κυβέρνηση στην Ιταλία μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε χθες (21.10.2022) η Τζόρτζια Μελόνι από τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, στο Κυρηνάλιο Μέγαρο. Η Τζόρτζια Μελόνι είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας. Δείτε live την ορκωμοσία To άρθρο Ιταλία: Live η ορκωμοσία της κυβέρνησης της Τζόρτζια Μελόνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιταλία: Αυτή είναι η κυβέρνηση της Μελόνι

Η Τζόρτζια Μελόνι είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την πρωθυπουργία της ΙταλίαςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ιταλία: Ορκίζεται σήμερα η κυβέρνηση της Μελόνι

Η Τζόρτζια Μελόνι γίνεται και επίσημα η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας, και η επικεφαλής μιας ακροδεξιάς κυβέρνησης, οι οποία δημιουργεί σύννεφα και προβληματισμό πάνω από την Ευρώπη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ιταλία: Ορκίστηκε η κυβέρνηση της Μελόνι

Η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι ορκίσθηκε πριν από λίγο στο προεδρικό μέγαρο Κυρινάλιο. Η κυβερνητική ομάδα απαρτίζεται από την πρωθυπουργό, είκοσι τέσσερις υπουργούς και έναν υφυπουργό παρά τον πρωθυπουργό. Συνολικά, έξι υπουργοί είναι γυναίκες. Εννέα ανήκουν στα Αδέλφια της Ιταλίας, πέντε στην Λέγκα, πέντε στην Φόρτσα Ιτάλια και πέντε είναι τεχνοκράτες. Πριν την τελετή ορκωμοσίας, […] The post Ιταλία: Ορκίστηκε η κυβέρνηση της Μελόνι appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Ιταλία: Ορκίστηκε η κυβέρνηση της Μελόνι - Bίντεο

Ποια είναι η λίστα των υπουργών.

Διαβάστε το στο real.gr

Ιταλία: Ορκίστηκε η Κυβέρνηση της Μελόνι

Ορκίστηκε η νέα Κυβέρνηση της Ιταλίας, υπό την ηγεσία της ακροδεξιάς Τζόρτζια Μελόνι. Αύριο, Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ιταλία: Δείτε live την ορκωμοσία της κυβέρνησης της Μελόνι

Ποια είναι η λίστα των υπουργών της πρώτης γυναίκας πρωθυπουργού της Ιταλίας. Το άρθρο Ιταλία: Δείτε live την ορκωμοσία της κυβέρνησης της Μελόνι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αλλαγή «πολιτικής σελίδας»στην Ιταλία – Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στη Μελόνι

Η Τζόρτζια Μελόνι αποδέχθηκε «χωρίς επιφύλαξη» την εντολή σχηματισμού της νέας κυβέρνησης που έλαβε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα. Η συνομιλία τους διήρκεσε μια ώρα και είκοσι λεπτά και η νέα ιταλική κυβέρνηση είναι πλέον γεγονός. Σε ό,τι αφορά τα σημαντικότερα υπουργεία, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Μελόνι στους δημοσιογράφους, το Εξωτερικών αναλαμβάνει […] Το άρθρο Αλλαγή «πολιτικής σελίδας»στην Ιταλία – Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στη Μελόνι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

25.04.2024

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση

Το ιρλανδικό «Πράσινο Κύμα» που σαρώνει το Χόλιγουντ

Ο πρώην διευθυντής του Μουσείου Ουφίτσι θέλει να σώσει τη Φλωρεντία

Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

ΠΑΣΟΚ: Να τα χαίρονται τα κομπλιμέντα Στίγκα στον ΣΥΡΙΖΑ