Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Κερδίστε τη Λαμία, έχουμε καλή ομάδα»

18:52 - 21/10/2022

Ο Νίκος Νιόπλιας αποχαιρέτησε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ και μίλησε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ. Το «μήνυμα» του Ηλία Πουρσανίδη για τη συνέχεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Κερδίστε τη Λαμία, έχουμε καλή ομάδα»

Ο Νίκος Νιόπλιας αποχαιρέτησε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ και μίλησε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ. Το «μήνυμα» του Ηλία Πουρσανίδη για τη συνέχεια. The post Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Κερδίστε τη Λαμία, έχουμε καλή ομάδα» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Έχουμε καλή ομάδα – Πρέπει να κάνετε νέα αρχή»

Την πίστη στις ικανότητες των παικτών και της ομάδας εξέφρασε ακόμα και στον αποχαιρετισμό του ο Νίκος Νιόπλιας. Την τελευταία ομιλία του ως προπονητής του ΟΦΗ έκανε ο Νίκος Νιόπλιας. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τους Κρητικούς, ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε, μαζί με τους Γιάννη Γράμμο, Βαγγέλη Λάππα και Γιάννη Κεσόγλου στο ΒΑK. Πριν αποχαιρετήσουν λοιπόν τους παίκτες και τα μέλη του […] The post Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Έχουμε καλή ομάδα – Πρέπει να κάνετε νέα αρχή» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Πρέπει να κάνετε νέα αρχή»

Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Πρέπει να κάνετε νέα αρχή» 21/10/2022 Στο ΒΑΚ βρέθηκε πριν από λίγο ο Νίκος Νιόπλιας και μαζί με τους Γιάννη Γράμμο, Βαγγέλη Λάππα και Γιάννη Κεσόγλου αποχαιρέτησαν τους παίκτες αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, καθώς δεν θα συνεχίσουν στον πάγκο των Κρητικών. Ο 57χρονος κόουτς πήρε πρώτος τον λόγο και ζήτησε από όλους να κερδίσουν τη Δευτέρα (24/10) τη Λαμία στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί και παράλληλα ευχήθηκε τα καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο. «Είναι δύσκολη στιγμή. Θέλω να σας πω ότι είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Εχουμε καλή ομάδα. Πρέπει τη Δευτέρα να κάνετε νέα αρχή. Πολλές φορές δε χρειάζεται να παίξ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»