Άγγελος Μπράτης: Τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν, αν γράφετε το όνομά μου σωστά τότε όλα είναι μια χαρά

12:34 - 22/10/2022

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την συμμετοχή του στο J2US αλλά και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή. Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις πρόβες του Just the two of us. «Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά ου έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι ... Περισσότερα To άρθρο Άγγελος Μπράτης: Τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν, αν γράφετε το όνομά μου σωστά τότε όλα είναι μια χαρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Μπράτης: «Τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν» 

Στις πρόβες του J2US συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι« τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο λαμπερό σόου αλλά και στην απουσία του από το GNTM. «Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά ου έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι του αρέσει που με βλέπει να είμαι “έξω […] The post Άγγελος Μπράτης: «Τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν»  appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ανδρέας Κούρκουλας στο podcast του Κώστα Μπακογιάννη: Η Αθήνα έχει «καραχαρακτήρα», ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε

Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας συναντήθηκε αρκετές φορές με τον Τζέφρι Επστάιν – Νέα αποκαλυπτικά emails

Η Κομισιόν πιέζει για συμφωνία μέχρι Παρασκευή για τα παγωμένα ρωσικά assets

Οι αγρότες έκλεισαν και σήμερα την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» – Νέες Προσφορές, νέα τιμή

Θεσσαλονίκη: Κλιμακώνουν την ένταση οι αγρότες με την απόβαση στο λιμάνι – «Απώτερος σκοπός να λυθούν τα προβλήματα»