Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρι το θύμα

12:38 - 22/10/2022

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου για την επίθεση με καυστικό υγρό που σημειώθηκε τα ξημερήματα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της περιοχής. Όπως αναφέρει το flashnews.gr, μια 36χρονη έριξε καυστικό υγρό πάνω στον 38χρονο σύζυγό της. Αποτέλεσμα ήταν ο σύζυγος να υποστεί εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η 36χρονη εξαφανίστηκε. Να σημειωθεί ότι και οι δυο είναι Κρητικοί, με τον 38χρονο να έχει υπάρξει πρόσφατα κρατούμενος για ένοπλες ληστείες και πλέον είχε αποφυλακιστεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Με εγκαύματα στο 10% του προσώπου του ο 36χρονος

Τα εγκαύματα στην περιοχή των ματιών είναι υπό αξιολόγηση και προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το βάθος της βλάβης

Διαβάστε το στο

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Δεν θέλω ούτε να την ξέρω» λέει άνθρωπος της οικογένειάς της στο newsit.gr

Μέχρι και αυτή την ώρα, εξακολουθεί να αναζητείται η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της, σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Ηράκλειο, μιλώντας στο newsit.gr, εμφανώς σοκαρισμένοι, αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν που μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή, ούτε για ... Περισσότερα To άρθρο Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Δεν θέλω ούτε να την ξέρω» λέει άνθρωπος της οικογένειάς της στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Άφαντη η 38χρονη – Τα ευρήματα της αστυνομίας από το δωμάτιο του ξενοδοχείο

Άφαντη παραμένει η 38χρονη που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο. Η αυτόφωρο διαδικασία για την 38χρονη λήγει τα ξημερώματα της Δευτέρας και δεν αποκλείεται η ίδια να έχει έρθει ήδη σε επαφή με δικηγόρο για να παραδοθεί στις Αρχές αμέσως μετά ώστε να παρουσίασει την δική ... Περισσότερα To άρθρο Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Άφαντη η 38χρονη – Τα ευρήματα της αστυνομίας από το δωμάτιο του ξενοδοχείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Δεν θέλω ούτε να την ξέρω»

Μέχρι και αυτή την ώρα, εξακολουθεί να αναζητείται η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της, σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί η 38χρονη

Άφαντη παραμένει η 38χρονη που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Άφαντη η 38χρονη – Τα ευρήματα της αστυνομίας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Άφαντη παραμένει η 38χρονη που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο. Η αυτόφωρος διαδικασία για την 38χρονη λήγει τα ξημερώματα της Δευτέρας και δεν αποκλείεται η ίδια να έχει έρθει ήδη σε επαφή με δικηγόρο για να παραδοθεί στις Αρχές αμέσως μετά ώστε να παρουσίασει την δική της […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Άφαντη η 38χρονη – Τα ευρήματα της αστυνομίας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Άφαντη παραμένει η 38χρονη που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο.   Η αυτόφωρο διαδικασία για την 38χρονη λήγει τα ξημερώματα της Δευτέρας και δεν αποκλείεται η ίδια να έχει έρθει ήδη σε επαφή με δικηγόρο για να παραδοθεί στις Αρχές αμέσως μετά ώστε να παρουσίασει την […] The post Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Άφαντη η 38χρονη – Τα ευρήματα της αστυνομίας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας