Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Δένδιας – Αλλαγές στο πρόγραμμά του
17:04 - 22/10/2022
Θετικός στον κορονοϊό είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στo Twitter. «Σε rapid test και test PCR, στα οποία υποβάλλομαι καθημερινά, βρέθηκα θετικός στον Covid -19. Παραμένω ασυμπτωματικός, αλλά θα ασκώ τα καθήκοντά μου με τηλεργασία από την οικία μου & θα ακυρώσω τις συναντήσεις & τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες»
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΥΠΕΞ: Με κορωνοϊό ο Νίκος Δένδιας – Ακύρωσε το πρόγραμμά του
Ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι θα ασκεί τα καθήκοντά μου με τηλεργασία από το σπίτι του και θα ακυρώσει τις συναντήσεις και τις προγραμματισμένες επισκέψεις του σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε το στο tovimaΘετικός στον κορονοϊό ο Δένδιας – Τόν πήρε τηλέφωνο ο Τσαβούσογλου
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter, το Σάββατο 22/10.Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter, το Σάββατο 22/10.«Σε rapid test και test PCR, στα οποία υποβάλλομαι καθημερινά, βρέθηκα θετικός στον Covid -19. Παραμένω ασυμπτωματικός, αλλά θα ασκώ τα καθήκοντά μου με τηλεργασία από την οικία μου και θα ακυρώσω τις συναντήσεις και τις προγραμματισμένες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘετικός στον κορονοϊό ο Δένδιας - Παραμένει ασυμπτωματικός - Η ανάρτησή του
"Σε rapid test και test PCR, στα οποία υποβάλλομαι καθημερινά, βρέθηκα θετικός στον Covid -19", έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o Νίκος Δένδιας.
Διαβάστε το στο thetoc.gr