Πέθανε ο Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Άρης Ραπανάκης

23:16 - 22/10/2022

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Άρης Ραπανάκης, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά. Ο Άρης Ραπανάκης είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980, μαζί με τον Τάσο Μπουντούρη και τον Τάσο Γαβρίλη, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Soling της Ιστιοπλοΐας. Η ανάρτηση για ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Άρης Ραπανάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας Άρης Ραπανάκης

Απεβίωσε ο ιστιοπλόος, Άρης Ραπανάκης, που είχε γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας...

Διαβάστε το στο Zougla

Θρήνος στην ιστιοπλοΐα: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Άρης Ραπανάκης

Απεβίωσε ο ιστιοπλόος Άρης Ραπανάκης, που είχε γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Άρης Ραπανάκης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας

Ο Άρης Ραπανάκης έκανε σπουδαία εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας, μαζί με τους Τάσο Μπουντούρη και Τάσο Γαβρίλη.

Διαβάστε το στο tovima

Άρης Ραπανάκης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Άρη Ραπανάκη έκανε γνωστή ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς ΙΟΠ. Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook: «Έτσι ξαφνικά σήμερα πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Ολυμπιονίκη και αθλητή μας του Άρη Ραπανάκη (OLY). Ο Άρης μαζί με τον Τάσο Μπουντούρη και τον Τάσο Γαβρίλη κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Soling. Ο Άρης μέχρι και σήμερα υπήρξε κυβερνήτης σε πολλά σκάφη. Η Ελλάδα χάνει ακόμη έναν σπουδαίο Ολυμπιονίκη!».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιστιοπλοΐα: «Έφυγε» ο Ολυμπιονίκης Άρης Ραπανάκης

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο ελληνικός αθλητισμός και ειδικά το άθλημα της ιστιοπλοΐας, καθώς μερικές ημέρες μετά την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έφυγε από κοντά μας ακόμη ένας Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Άρης Ραπανάκης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας

Θλίψη έχει σκορπίσει στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού η είδηση θανάτου του Άρη Ραπανάκης. Ο ιστιοπλος To άρθρο Άρης Ραπανάκης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Άρης Ραπανάκης: Είχε κερδίσει χάλκινο μετάλλιο στη Μόσχα

Έφυγε από τη ζωή ο Άρης Ραπανάκης, ο ιστιοπλόος που έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας όταν κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τους Τάσο Μπουντούρη και Τάσο Γαβρίλη στο Soling.

Διαβάστε το στο real.gr

Ιστιοπλοΐα: Πέθανε ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της Μόσχας, Άρης Ραπανάκης

Απεβίωσε ο ιστιοπλόος, Άρης Ραπανάκης, που είχε γράψει ιστορία στους…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Άρης Ραπανάκης

Έφυγε από τη ζωή ο Άρης Ραπανάκης, ο ιστιοπλόος που έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας όταν κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τους Τάσο Μπουντούρη και Τάσο Γαβρίλη στο Soling.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Θρήνος στην ιστιοπλοΐα: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Άρης Ραπανάκης

Απεβίωσε ο ιστιοπλόος, Άρης Ραπανάκης, που είχε γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τους Τάσο Μπουντούρη και Τάσο Γαβρίλη στο Soling.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας!

Πέθανε ο Άρης Ραπανάκης. Ο ιστιοπλόος είχε γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας αφού είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τους Τάσο Μπουντούρη και Τάσο Γαβρίλη στο Soling. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Άρη Ραπανάκη έκανε γνωστή ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς ΙΟΠ. Ο ΙΟΠ σε ανάρτησή του στο Facebook γράφει: «Έτσι ξαφνικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ιστιοπλοΐα: Πέθανε ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της Μόσχας, Άρης Ραπανάκης

Απεβίωσε ο ιστιοπλόος, Άρης Ραπανάκης, που είχε γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τους Τάσο Μπουντούρη και Τάσο Γαβρίλη στο Soling. Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Άρη Ραπανάκη έκανε γνωστή ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς ΙΟΠ μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Ιστιοπλοΐα: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Άρης Ραπανάκης

Θλίψη στην ελληνική ιστιοπλοΐα προκάλεσε ο θάνατος του Άρη Ραπανάκη, ο οποίος μαζί με τον Τάσο Μπουντούρη και τον Τάσο Γαβριλήδη είχαν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακού Αγώνες της Μόσχας (1980).

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Αρης Ραπανάκης

«Άλλη μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ιστιοπλοΐας», ανέφερε σε ανακοίνωση η ομοσπονδία του αθλήματος, με την οποία εξέφρασε βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αρη Ραπανάκη.  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Θρήνος – Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Άρης Ραπανάκης

Πέθανε ο Άρης Ραπανάκης, ο ιστιοπλόος είχε γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας αφού είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τους Τάσο Μπουντούρη και Τάσο Γαβρίλη στο Soling. Την είδηση του θανάτου του Άρη Ραπανάκη γνωστοποίησε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς ΙΟΠ. Ο ΙΟΠ σε ανάρτησή του γράφει: «Έτσι ξαφνικά σήμερα πληροφορηθήκαμε τον χαμό […] Το άρθρο Θρήνος – Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Άρης Ραπανάκης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι