Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ»
10:20 - 23/10/2022
Όλα ξεκινούν από το μυαλό και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Ρόκετς, όπου είχε 44 πόντους σε 28 λεπτά, τόνισε τη σημασία που έχει η αυτοπεποίθηση για να ευστοχήσεις σε ένα σουτ. «Έχω δουλέψει στο σουτ όλο το καλοκαίρι, όλη τη ζωή μου. Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ. Το σουτ […]
The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω ότι είμαι καλός σουτέρ»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη τύπου έδειξε αποφασισμένος και τόνισε πως είναι αρκετά καλός σουτέρ.
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω ότι είμαι καλός σουτέρ, είναι θέμα αυτοπεποίθησης» (vid)
Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χιούστον Ρόκετς.
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω ότι είμαι καλός σουτέρ»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη τύπου έδειξε αποφασισμένος και τόνισε πως είναι αρκετά καλός σουτέρ.
Διαβάστε το στο tovimaΓιάννης: «Πιστεύω πως πλέον είμαι καλός σουτέρ» (vid)
Μετά τους 44 πόντους και τα 12 ριμπάουντ στο παιχνίδι με τους Ρόκετς, ο σταρ των Μπακς, Γιάννης Αντατοκούνμπο, τόνισε πως προσπαθεί να βρει ρυθμό και πως δεν εστιάζει στα κατορθώματά του στο συγκεκριμένο ματς.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ - Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω ότι είμαι καλός σουτέρ»
ΒΙΝΤΕΟ - Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω ότι είμαι καλός σουτέρ»
23/10/2022
Οι 44 πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Ρόκετς δεν ήταν... αρκετοί για τον Greek Freak, που θέλει να γίνει καλύτερος μέσα στη σεζόν, ενώ μίλησε και για το σουτ, το οποίο έχει δουλέψει αρκετά.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο
«Προσπαθώ να μην συγκεντρώνομαι στο αποτέλεσμα γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω πάντα. Δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελα και δε μιλάω μόνο για τους πόντους. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, μετακινήσαμε την μπάλα στην επίθεση, πήραμε πόντους στο transition. Ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν για άλλη μία φορά φοβερός, ο Χόλιντεϊ στην οργάνωση το ίδιο. Πρέπει
Διαβάστε το στο filathlos.gr