Αντσελότι: «Αυτή η Ρεάλ ίσως η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ»

11:02 - 23/10/2022

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν συνηθίζει τις μεγαλοστομίες. Γι’ αυτό και τα εγκώμια από τα χείλη του έχουν μεγαλύτερη αξία. Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ δεν δίστασε μετά τη νίκη επί της Σεβίλλης (3-1) να χαρακτηρίσει τη φετινή Ρεάλ ίσως την καλύτερη ομάδα που έχει προπονήσει ποτέ στην καριέρα του. Κι αν αναλογιστούμε όλα όσα έχει […] The post Αντσελότι: «Αυτή η Ρεάλ ίσως η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντσελότι: «Αυτή η Ρεάλ είναι ίσως η κορυφαία ομάδα που είχα ποτέ»

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Κάρλο Αντσελότι για τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία χαρακτήρισε μια από τις κορυφαίες, αν όχι την κορυφαία ομάδα που έχει προπονήσει ποτέ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Αντσελότι: “Αυτή η Ρεάλ είναι από τις καλύτερες ομάδες που είχα ποτέ, αν όχι η κορυφαία”

Ο Κάρλε Αντσελότι αποθέωσε τους παίκτες του μετά τη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, υποστηρίζοντας πως αυτή η Ρεάλ είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα που έχει ποτέ προπονήσει στην καριέρα του. Ούτε η Σεβίλλη μπόρεσε να σταματήσει την εκπληκτική φέτος Ρεάλ, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να ξεπερνάει ακόμα ένα εμπόδιο, αυτό των των Ανδαλουσιανών και να επικρατεί με […] The post Αντσελότι: “Αυτή η Ρεάλ είναι από τις καλύτερες ομάδες που είχα ποτέ, αν όχι η κορυφαία” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»