Άντζελα Δημητρίου: Πρωτοφανές ξέσπασμα από την κόρη της! «Ντρέπομαι που το ζητάω…»

11:48 - 23/10/2022

Ξέσπασε, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη.Ξέσπασε, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη.«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άντζελα Δημητρίου: Ξέσπασε η κόρη της – «Οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς»

Με αφορμή το 3ο live του J2US και την άβολη στιγμή ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή, η κόρη της πρώτης, Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη, προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση.Βλέποντας τα σχόλια που γράφονται για τη μητέρα της στα social media, η Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη έκανε λόγο για «πόλεμο» από συγκεκριμένα άτομα, χωρίς να […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας