Αντέδρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό, πάμε παρακάτω»

16:42 - 23/10/2022

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Η ηθοποιός, μάλιστα, αντέδρασε σε μια ερώτηση […] The post Αντέδρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό, πάμε παρακάτω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μάλλον ενοχλήθηκε… λίγο με την ερώτηση! «Βαρέθηκα, δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, πάμε παρακάτω»

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη.Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη.Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αντέδρασε σε μια ερώτηση για τον χαμό που γινόταν κάποτε με το σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όπως είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είμαι ευθυνόφοβη, μου είναι πιο εύκολο να είμαι κρυμμένη πίσω από ένα ρόλο. Κάνω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αντέδρασε σε ερώτηση που δέχεται συνεχώς- «Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό, πάμε παρακάτω»

Συνέντευξη στην εκπομπή Γεια σου και στον δημοσιογράφο, Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Αντέδρασε σε ερώτηση που δέχεται συνεχώς- «Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό, πάμε παρακάτω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό, πάμε παρακάτω"

"Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο