Αυτή η νύχτα μένει – Κόρα Καρβούνη: “Η Νίτσα και ο Γιώργης θα έχουν ένα σπάνιο ειδύλλιο”
14:28 - 24/10/2022
Η Κόρα Καρβούνη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γοητευτική Νίτσα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε για το ρόλο της, τη δεκαετία του ’80, το γάμο και τα θεατρικά της σχέδια. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα είπε. Για τη σειρά: «είπα το “ναι” για τη συμμετοχή μου στη σειρά, […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αυτή η νύχτα μένει – Κόρα Καρβούνη: “Η Νίτσα και ο Γιώργης θα έχουν ένα σπάνιο ειδύλλιο”
Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυτή η νύχτα μένει – Κόρα Καρβούνη: Η Νίτσα και ο Γιώργης θα έχουν ένα σπάνιο ειδύλλιο
Η Κόρα Καρβούνη, η δυναμική και γοητευτική Νίτσα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τη σειρά, το ρόλο της, τη δεκαετία του ’80, το γάμο και τα θεατρικά της σχέδια. Για τη σειρά: «Eίπα το “ναι” για τη συμμετοχή μου στη σειρά, πέραν του υπέροχου ρόλου γιατί είναι πολύ γοητευτικό πρόσωπο η Νίτσα, πρώτον για το σενάριο, δεύτερον για την Κατερίνα Φιλιώτου που έχουμε ξαναδουλέψει μαζί και έχουμε συγκλονιστική συνεργασία και λατρεύει η μία την άλλη, και τρίτον για το καστ, είναι το πιο υπέροχο καστ που έχω δει σε ελληνική σειρά αυτή τη στιγμή. Οι συνάδελφοί μου είναι ο ένας καλύτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr