Ημαθία: Ο 28χρονος υποστηρίζει ότι… δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση και δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

12:24 - 25/10/2022

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης, συνοδεία του δικηγόρου του, ο 28χρονος που κατηγορείται για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ημαθία: Σπάει τη σιωπή του ο 28χρονος – «Δεν αντιλήφθηκα την παράσυρση, δεν ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ»

Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο 28χρονος οδηγός που κατηγορείται για τη φονική παράσυρση στην Παλαιόχωρα Ημαθίας

Διαβάστε το στο

Ημαθία: «Δεν αντιλήφθηκα την παράσυρση, δεν ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ»

Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο 28χρονος οδηγός που κατηγορείται για τη φονική παράσυρση στην Παλαιόχωρα Ημαθίας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σπάει τη σιωπή του ο 28χρονος – «Δεν αντιλήφθηκα την παράσυρση, δεν ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ»

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας παρουσιάστηκε το πρωί, συνοδεία του δικηγόρου του, ο 28χρονος που κατηγορείται για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων. Το θανατηφόρο δυστύχημα έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία, με τον οδηγό να εγκαταλείπει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας