Μουντιάλ 2022: Συνελήφθη Βρετανός ακτιβιστής ΛΟΑΤΚΙ+ από την αστυνομία του Κατάρ

19:24 - 25/10/2022

Μουντιάλ 2022: Συνελήφθη Βρετανός ακτιβιστής ΛΟΑΤΚΙ+ από την αστυνομία του Κατάρ 25/10/2022 Ένας Βρετανός ακτιβιστής ΛΟΑΤΚΙ+ συνελήφθη για λίγο από την αστυνομία ενώ διαδήλωσε στο Κατάρ σήμερα για τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Ο Πίτερ Τάτσελ, ο οποίος συνελήφθη για τον ίδιο λόγο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία, είπε ότι στάθηκε «για 35 λεπτά» μπροστά από το Εθνικό Μουσείο στη Ντόχα με ένα πλακάτ που έγραφε: «Το Κατάρ συλλαμβάνει, φυλακίζει και υποβάλλει τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα σε θεραπείες μετατροπής»», πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Ο 70χρονος ακτιβιστής προσθέτει ότι παρέμεινε «σε ένα πεζοδρόμιο για 49 λεπτά» περικυκλωμένος από «εννέα αστυνομικ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022: Συνελήφθη στο Κατάρ Βρετανός ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Θυμίζουμε ότι πριν ένα 24ωρο η οργάνωση Human Rights Watch κατήγγειλε τη σύλληψη και την κακοποίηση μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τις αρχές στο Κατάρ, ενόψει του Μουντιάλ 2022. Την ώρα που ο εμίρης του Κατάρ, σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι, τόνισε ότι το μικρό κράτος του Κόλπου έγινε στόχος μιας «πρωτοφανούς εκστρατείας» κριτικής στο ... Περισσότερα To άρθρο Μουντιάλ 2022: Συνελήφθη στο Κατάρ Βρετανός ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μουντιάλ 2022: Συνελήφθη Βρετανός ακτιβιστής ΛΟΑΤΚΙ+ από την αστυνομία του Κατάρ

Ένας Βρετανός ακτιβιστής ΛΟΑΤΚΙ+ συνελήφθη για λίγο από την αστυνομία ενώ διαδήλωσε στο Κατάρ σήμερα για τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»