Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μπέικον – «Ήρθα σε μια θρυλική ομάδα»

20:02 - 25/10/2022

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (25/10) ο Ντουέιν Μπέικον που έχει ανακοινωθεί και επισήμως από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας στις πρώτες του δηλώσεις ότι ήρθε σε μια θρυλική ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσαν πολλοί σπουδαίοι παίκτες, λέγοντας πως θέλει να είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά και θα αλλάζει τη ροή των αγώνων. «Μίλησα πολύ με τον Πάρις Λι. Ήταν από τους αγαπήμενους μου τύπους και πέρυσι που ήρθα στην Ευρώπη. Ήρθα στην πόλη πολλές φορές και στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ. Αγαπώ την πόλη και θέλω να βοηθήσω την ομάδα με το παιχνίδι μου. Είναι το πιο ωραίο μέρος που είχα στην καριέρα μου εκτός ΗΠΑ. Θέλω να είμαι εδώ. Θέλω να βγω έξω στο παρκέ και να παίξ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μπέικον – «Δεν ήρθα εδώ για να κάνω πλάκα»

Παναθηναϊκός: Μία ημέρα μετά την άφιξη του Ντουέιν Μπέικον στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με “backstage” σκηνές από την άφιξη του 27χρονου Αμερικανού φόργουορντ. «Νιώθω υπέροχα. Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται και να βγω να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος όπως και όλοι που βρίσκονται στον σύλλογο. […] Το άρθρο Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μπέικον – «Δεν ήρθα εδώ για να κάνω πλάκα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παναθηναϊκός: Δεν «κρατιέται» ο Μπέικον - «Δεν ήρθα για πλάκα. Έχω όλο το πακέτο» (video)

Αποφασισμένος να δουλέψει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!